Toiminta- ja kokkikerho Sippola

Sippolan väistötila

Ilmoittaudu tästä

Koululaisten oma kerho, jossa toimitaan kuten askarrellaan, lauletaan, ulkoillaan, kokataan ja hiljennytään.

Kaikkia seurakunnan kerhoja kutsutaan tänä vuonna nimellä Toiminta ja kokkikerho. Se tarkoittaa, että kerhossa tehdään monenlaisia asiaoita mahdollisuuksien ja toiveiden mukaan. Kerhossa esimerkiksi leikkiä yhdessä piilosta, askarrella syysaskarteluja ja jonain kertana pääsee kokkailemaan. Kerhossa myös rauhoitutaan ja pidetään pieni hartaus.

Sippolassa on hyvin mahdollisuuksia touhuta sisällä ja ulkona. Tarvitaan siis sään mukainen varustus. Kerhotilat sijaitsevat koulun pihapiirissä päiväkodin yläkerrassa, kutsutaan myös vanhaksi Nuokkariksi. Kerhon ohjaajina toimivat Aino ja Elli.

Kerho on tarkoitettu kaikille 7-14 vuotiaille. Kerhoon ilmoittaudutaan sähköisen linkin kautta. 10 ensin ilmoittutunutta mahtuvat mukaan. Jos on kysyttävää, ota rohkesti yhteyttä työntekijään.

Anjalankosken seurakunta

Anjalankosken seurakunta