Open Doors -ilta

to 5.11. kello 18.00
Open Doors -ilta torstaina 5.11. klo 18 Valkealan seurakuntakeskuksen yläsalissa (Kalevantie 14). Illassa puhumassa Miika Auvinen, joka on toiminnanjohtajana Open Doors Finland ry:ssä. Musiikista vastaa Case 4 You. Tervetuloa!
Yläsali, Valkealan seurakuntakeskus

Kristittyjen vainot ovat totta tänäänkin – kaukana ja lähellä. Illassa puhumassa Suomen Open Doors järjestön toiminnanjohtaja Miika Auvinen.

Torstaina 5.11. on klo 18 Open Doors -ilta Valkealan seurakuntakeskuksen yläsalissa.

Open Doors Finland ry toimii osana maailmanlaajuista Open Doors –järjestöä. Toiminta Suomessa käynnistyi keväällä 2015.
Open Doors on vuonna 1955 perustettu kansainvälinen avustusjärjestö, joka toimii
vainottujen kristittyjen auttamiseksi yli 60 kohdemaassa. Open Doors toimii ekumeenisesti, kristilliseltä arvopohjalta ja on poliittisesti sitoutumaton.

Open Doors -illassa on puhumassa Miika Auvinen, joka toimii Open Doors Finland ry:n toiminnanjohtajana,
sekä musiikista vastaa Case 4 You. Illassa on kahvitarjoilu, jonka vapaaehtoinen maksu ohjataan Open Doorsin työn tukemiseen.
Lisäksi sinulla on mahdollisuus ostaa erilaisia Open Doorsin tuotteita.

Tule rohkeasti iltaan ja tuo kaverisikin!

Valkealan seurakunta

Valkealan seurakunta