Hiljaisuuden retriitti

pe 30.10. kello 18.00 - su 1.11. kello 14.30
Koivuristi Rapojärven rannalla
Puhjonrannan kurssikeskus

Hiljaisuuden retriitin 30.10.-1.11.2020 ohjaavat pastorit Kaija-Liisa Lindberg ja Päivi Sipponen. Retriitin hinta on 95 euroa Kouvolan seurakuntayhtymän seurakuntien jäseniltä ja 115 euroa muilta. Tiedustelut ja ilmoittautuminen 9.10. mennessä kaijis.lindberg@evl.fi p. 0408498877.

Hiljaisuuden retriitissä sitoudumme puhumattomuuteen viikonlopun mittaiseksi ajaksi. Näin aikaa jää kuunnella omaa sisintä ja Jumalaa. Laskemme irti kiireestä, tavoitettavissa olemisen vaatimuksista ja kaikenlaisesta suorittamisesta. Laitamme mahdollisuuksien mukaan puhelimen kiinni ja irtaudumme uutisvirrasta ja sosiaalisesta mediasta.

Retriitissä vietämme päivittäin useita rukoushetkiä ja ruokailemme yhdessä. Ruokailun yhteydessä soi vaimea musiikki. Lukemista löytyy kappelin pöydältä ja ulkoa löytyy Puhjonrannan kaunis luonto. Jokaisella retriittivieraalla on oma huone ja saniteettitilat.

Retriittiin saavutaan perjantaina 30.10. klo 17-18. Retriitti päättyy 1.11. päiväkahviin klo 14.

Tietoa mm. Puhjonrannan hiljaisuuden paikoista saat klikkaamalla lisätietolinkkiä.

Hiljaisuutta Kouvolan seurakuntayhtymän seurakunnissa

Kouvolan seurakunta

Kappalainen
Kouvolan seurakunta