Lähetysseurat Tuohikotissa

ke 28.10. kello 11.30 - ke 28.10. kello 13.00
Tuohikotin kirkko

Tervetuloa lähetysseuroihin!

Keskiviikkona 28.10.2020 klo 11.30-13 Tuohikotin kirkossa järjestetään Lähetysseurat - mitä se tarkoittaa? Lähetysseurat ovat kaikille avoin tilaisuus, jossa rukoillaan, lauletaan, kuullaan lähetyksen ajankohtaisia asioita ja nautitaan hetki toistemme seurasta. Tilaisuuden alussa tarjolla suuhun pantavaa - mitä ja kuinka, se selviää tulemalla paikan päälle.

Korona-tilanteen takia lähetyspiirit eivät kokoonnu kodeissa, vaan kokoonnumme seurakunnan vähän isommissa tiloissa. Tällä kertaa on mukana nimikkolähettimme Kia ja Markus Syrjätie ja kuulemme lähetyskutsun kasvamisesta lähetystyöntekijän ammattiin ja Japanin hengellisestä tilanteesta. Lisäksi laulamme lähetyslauluja Teemu Kääriäisen johdolla. Ota maski mukaan - siten pidämme laulaessa roiskeet itsellämme. Kankaisia kasvomaskeja myös myynnissä ja niiden tuotto menee lähetykselle. Syrjätiet ovat pian lähdössä Japaniin ja vain terveinä he pääsevät mukaan lentokoneeseen.

Tervetuloa Tuohikottiin lähetysseuroihin!

Valkealan seurakunta