Ulkosaariston maininkeja -konsertti

Elimäen seurakuntakeskus

Tervetuloa kuuntelemaan elimäkeläisen musiikinopettajan Jouko Nikkisen sävellyksiä Olavi Heinon meriaiheisiin runoihin!

Konsertissa kuullaan Ulkosaariston maininkeja -levyllä olevia Jouko Nikkisen sävellyksiä sekä Uuno Klamin pianoteoksia. Esiintymässä tenori Jouko Nikkinen ja pianisti Esa Ylönen. Konserttiin on vapaa pääsy. Ohjelma maksaa 10€ ja konsertin tuotto menee Elimäen seurakunnan musiikkityön tukemiseen.

Tilaisuudessa otetaan huomioon turvavälit tartuntatautien leviämisen estämiseksi sekä suositellaan hengitysmaskin käyttöä. Maskeja on saatavilla myös paikan päältä. Tulethan vain terveenä. Jos käytät älypuhelinta, lataathan Koronavilkun ja otat puhelimen mukaan tilaisuuteen. Emme voi ottaa tilaisuuteen sisälle yli 70 henkeä.

Elimäen seurakunta