Elimäen seurakunnan varhaisnuorten 10-14v syysleiri

pe 23.10. kello 10.00 - su 25.10. kello 13.30
Puhjonrannan kurssikeskus

Ilmoittaudu tästä

Ilmoittaudu mukaan syksyn kohokohtaan! Ilmoittautuminen alkaa 31.8. klo 8.00

10-14-vuotiaille varhaisnuorille järjestetään syysleiri Puhjonrannassa. Leirimaksu on 30€, joka sisältää leiriohjelman, bussikuljetuksen, ruokailut ja majoituksen. Yhteiskuljetus starttaa Elimäen seurakuntakeskukselta 23.10. klo 10 ja ajaa Korian kirkon kautta Puhjonrantaan. Korian kirkolta on mahdollisuus nousta bussin kyytiin. Leiriltä lähdemme 25.10. klo 12:30 ja bussi ajaa Korian kautta Elimäelle. Leirimaksuun on mahdollista saada avustusta, ota tarvittaessa yhteyttä. Ilmoittautuminen päättyy 11.10.

Leiriohjelmaan kuuluu kaikkea kivaa perinteistä leiritekemistä: yhdessäoloa, pelailua, ulkoilua, musisointia, saunomista ja joka leirillä suosituksi ohjelmanumeroksi nousseet isosten järjestämät pajat! Ruoka on hyvää ja sitä tulee olemaan riittävästi. Lähde mukaan syksyiseen Puhjoon viettämään hauska leiri!

Vallitseva koronavirustilanne vaikuttaa myös leirin toimintoihin ja pyrimme noudattamaan vallitsevia suosituksia leirillä niin hyvin kuin pystymme. Suosituksilla saattaa olla vaikutusta leirille mukaan mahtuvien leiriläisten määrään. Myös muut muutokset ovat mahdollisia. Teemme päätökset vallitsevien suositusten, rajoitusten ja käytäntöjen perusteella.


Järjestäjä

Elimäen seurakunta

Ota yhteyttä

Nuorisotyönohjaaja
Elimäen seurakunta

Nuorisotyö, varhaisnuorisotyö, rippikoulu