Lähellä Jeesusta -ilta

Yläsali, Valkealan seurakuntakeskus

"Kun joku on lähellä Jeesusta, hän lähteelle tullut on..." Illassa rukoillaan, lauletaan, kuullaan puheenvuoro. Ilta on osa Suomen Raamattuopiston seurakuntapäiviä.

Sunnuntaina 18.10. vietetään Lähellä Jeesusta -iltaa klo 17 Valkealan seurakuntakeskuksen yläsalissa.

Illan aikana lauletaan lauluja Viisikielisestä Pekka Haajan ja kumppaneiden johdolla, kuullaan puheenvuoro Jari Nordmanilta
sekä rukoillaan yhteisten ja omien asioiden puolesta.

Ilta päättyy noin klo 18.30. Sen jälkeen on mahdollisuus jäädä teelle pienen purtavan äärelle uusien tai vanhojen tuttujen kanssa.
Sinun on mahdollisuus ostaa kirjapöydältä hyviä hengellisiä kirjoja sekä muita tuotteita sekä tulla esirukouspalveluun.

Muistathan tulla terveenä seurakunnan tilaisuuteen, huolehtia käsienpesusta sekä riittävästä etäisyydestä - myös tuttuihin ihmisiin.

Nähdään illassa!

Valkealan seurakunta