Kouvolan seurakunnan perheleiri

pe 16.10. kello 17.00 - su 18.10. kello 13.00
Pelastusrengas Puhjonrannan leirikeskuksen laiturilla ja takana järvimaisema.
Puhjonrannan kurssikeskus

Lapsiperheille tarkoitettu viikonloppuleiri, jossa on mukavaa ohjelmaa kaikenikäisille ja leppoisaa yhdessäoloa.

Leiri kestää perjantai-illasta sunnuntain päiväkahviin. Siellä on ohjelmaa vauvasta vaariin, ulkoilua, saunomista ja leppoisaa yhdessäoloa.

Hinta sisältää majoituksen, kaikki ruokailut ja ohjelman. Mukaan otetaan omat lakanat, pyyhkeet, saunavarusteet, sisäkengät ja ulkoiluun sään mukaiset vaatteet. Aikuisilta leiri maksaa 45€ ja lapsilta 20€, alle 4-vuotiaat maksutta. Leirilasku postitetaan kotiin leirin jälkeen.

Ilmoittautuminen alkaa ti 22.9. klo 9 puhelimitse 0400 885524 tai paikan päällä toimistossa Ahdinkatu 3 E. Etusijalla ovat Kouvolan seurakunnan (vanhan Kouvolan) alueella asuvat perheet. Ilmoittautuminen päättyy 7.10.

Kouvolan seurakunta

Varhaiskasvatuksen johtaja