Toiminta- ja kokkikerho Inksa (5-7 lk.)

Inkeroisten seurakuntatalo

Isompien kerho, jossa toimitaan yhdessä ja mietitään erilasia asioita.

Kaikkia seurakunnan kerhoja kutsutaan tänä vuonna nimellä Toiminta ja kokkikerho. Se tarkoittaa, että kerhossa tehdään monenlaisia asiaoita ja mahdollisuuksien mukaan kokataan usein. Inkeroisten seurakuntatalossa on hyvin tilaa tehdä erilasia asiaoita yhteisistä ryhmäleikeistä ja lautapeleihin ja askarteluun. Kerhossa myös rauhoitutaan ja pidetään pieni hartaus. Kerhon ohjaajina toimivat Aino ja Ada.

Tämä kerho on tarkoitettu kaikille 5-7- luokkalaisille eli 11-14 vuotiaille. Isompien kerhossa puuhastellaan ja pohditaan yhdessä asioita. Kävijät voivat itse esittää toiveita aiheista ja tekemisestä.

Kerhoon ilmoittaudutaan sähköisen linkin kautta. 10 ensin ilmoittutunutta mahtuvat mukaan. Jos on kysyttävää, ota rohkesti yhteyttä työntekijään.

Anjalankosken seurakunta

Anjalankosken seurakunta