Tasausrokkaa

to 24.9. kello 11.00 - to 24.9. kello 13.00
Tasausrokkaa 24.9.2020 klo 11-13 Valkealan srk-keskuksen yläsalissa.
Yläsali, Valkealan seurakuntakeskus

Tule tasaamaan - tasausrokkaa lähetystyön hyväksi!

Torstaina 24.9.2020 klo 11-13 Valkealan seurakuntakeskuksen yläsalissa hernerokkaa eli tasausrokkaa. Ruokailla voi yläsalissa tai ostaa soppaa omaan astiaan kotiin vietäväksi. Annos 5€ sisältää sopan, leivän, juoman, kahvin ja muffinin. Omaan astiaan 5€/litra. Soppa on samana päivänä valmistettua Sissin johdolla eli takuulla hyvää!

Jos korona-tilanne äkisti muuttuu, tasausrokkaa myydään pihalla omiin astioihin.

Tasausrokan tuotto käytetään ilmastonmuutoksen hillitsemiseen Suomen Lähetysseuran kautta. Tuotolla istutetaan mm puuntaimia.

Samaan aikaan lähetyspuoti ja kirppis ovat avoinna seurakuntatoimistolla. Puodissa myynnissä monenlaisia käsitöitä, koristeita, sukkia, kasseja, koruja, kortteja, adresseja, päähineitä, esiliinoja - tule katsomaan! Kirppikseltä teet löytöjä todella edullisesti.

Valkealan seurakunta

Nuorisotyönohjaaja, vs. lähetyssihteeri