Toivoa naisille -ryhmä

to 3.9. kello 13.00 - to 3.9. kello 15.00
Toivoa naisille 20 vuotta logo ja rukoilevat kädet
Kuusankosken seurakuntakeskus

Kansainvälisen Toivoa naisille -työn tavoitteena on, että naiset ympäri maailmaa voisivat kuulla olevansa arvokkaita ja että jokaisella on mahdollisuus saada osakseen toivo ja ihmisarvoinen elämä. T

Miljoonille naisille vapaus kulkea, ilmaista mielipiteitään ja toimia itsenäisesti on vain unelma. Naisen elämää voivat rajoittaa hyväksikäyttö, köyhyys, häpeä, sairaus, kouluttamattomuus tai yhteisön arvojärjestys. Esimerkiksi Intiassa ajatellaan yleisesti, että tyttö on rasite, sillä hänelle on annettava myötäjäiset. Naisten ympärileikkaus jatkuu Afrikassa, vaikka monessa maassa laki kieltää sen.

Toivoa naisille -ryhmän toiminnan ydin on rukouskalenteri, jossa on jokaiselle päivälle lyhyt rukous. Saman rukouksen rukoilee yli 60 000 naista ympäri maailmaa 24/7. Kalenteri välittää tietoa naisten oloista eri maissa. Toinen keskeinen toimintamuoto on kuulijoiden omalla äidinkielellä lähetettävät Toivoa naisille -radio-ohjelmat, jotka sisältävät käytännön neuvoja helpottamaan naisten elämää ja jakavat evankeliumin ilosanomaa.

Toivoa naisille ryhmä kerran kuussa torstai klo 13 srk-keskuksen kirjastossa, 2. krs, vetäjä: Seija A. Niemi
3.9. / 1.10. / 5.11. / 3.12.

Tutustu myös: toivoanaisille.fi

Kuusankosken seurakunta