Varhaisnuorten 10-14v puuhapäivä

pe 10.7. kello 09.00 - pe 10.7. kello 16.00
Elimäen seurakuntakeskus

Tule mukaan viettämään kivaa päivää!

Elimäen seurakuntakeskuksella järjestetään varhaisnuorille puuhapäivä, koska vallitsevasta koronavirustilanteesta johtuen kesän leirit on jouduttu perumaan. Puuhapäivä noudattaa leiriohjelman sisältöä siten kuin voimassa olevat rajoitukset ja käytännöt antavat mahdollisuuden. Luvassa on kuitenkin leireiltä tuttua toimintaa ja ehkä jotain muutakin!

Kokoontumisrajoituksen vuoksi päivä järjestetään kahdessa osassa. Ensimmäinen ryhmä aamulla klo 9-12 ja toinen iltapäivällä klo 13-16, kummankin ryhmän maksimiosallistujamäärä on 25 hlö. Voit ilmoittautumislomakkeessa valita kumpaan ryhmään haluat osallistua, tai valita vaikka molemmat, jos aikataululla ei ole niin suurta väliä. Molempien ryhmien toiminnallinen sisältö on sama.

Ruokailua ei päivän aikana ole, joten suosittelemme riittävää aamupalaa tai lounasta, riippuen kumpaan ryhmään osallistuu. Päivä on osallistujille ilmainen.

Mikäli päivän suhteen herää kysyttävää, ota reilusti yhteyttä!

Elimäen seurakunta

Elimäen seurakunta