Lähetyksen kevätarpajaiset 1.-31.5.2020

pe 1.5. kello 00.00 - su 31.5. kello 23.30
Valkealan lähetystyön kevätarpajaiset netissä 1.-31.5.2020. Linkki https://www.kylvaja.fi/valkeala-arpajaiset
Netissä

Lähetystyön kevätarpajaiset täysin uudella tavalla - lista-arpajaiset toteutettuna siten, ettei kukaan tapaa ketään.

Nyt on ainutlaatuinen tilaisuus osallistua Valkealan seurakunnan lähetystyön perinteisiin kevätarpajaisiin täysin uudella tavalla. Jotta voimme välttää tartuttamasta toinen toistamme, arpajaiset järjestetään siten, ettei kukaan tapaa ketään. Miten se on mahdollista?

Mene osoitteeseen https://www.kylvaja.fi/valkeala-arpajaiset ja kirjoita salasana: arpa. Olet suojatulla verkkosivulla, josta pääset valitsemaan arpanippuja haluamasi määrän ja kirjaamaan henkilötietosi. Arvan hinta on 2€ ja ne myydään 5 kpl nipuissa. Järjestelmä tallentaa ostoajan ja sen mukaan myydyt arvat kirjautuvat juuri oikealle henkilölle. Eli ensimmäinen ostaja saa arvat 1 - 5. Kaikki myydyt arvat osallistuvat palkintojen arvontaan, joka suoritetaan Kouvolan poliisilaitoksella kesäkuun alussa. Palkinnot noudettavissa 15.6. Valkealan seurakunnan lähetystoimistosta, Kalevantie 14 tai tautitilanteen mukaan ne toimitetaan suoraan voittajan kotiin. Toimitustapa ilmoitetaan voittajille. Arvontaan voivat osallistua vain Kaakkois-Suomessa asuvat, koska arpajaisluvan säännöt sanovat niin. Tilitiedot eivät välity muuta kuin pankillesi eikä henkilötietoja luovuteta kenellekään ulkopuoliselle.

Tuotto menee lyhentämättömänä nimikkolähettiemme Anitta Lepomaan (Itä-Siperia) sekä Korpin perheen (Etiopia) työn tukemiseen Lähetysyhdistys Kylväjän kautta.

Pääpalkinto on ylellinen 400€ arvoinen juhlakori ja sen lisäksi arvotaan 61 yritysten ja yhdistysten lahjoittamaa hienoa palkintoa. On lahjakortteja ja tuotepalkintoja. Lisätietoja Minna Nikiltä.

Linkki arpojen ostoon

Valkealan seurakunta