Huokaise hetkeksi PERUTTU

Kouvolan Keskuskirkko

Urkusovituksia elokuva- ja näyttämösävelmistä

Huokaise hetkeksi -tilaisuus on PERUTTU vallitsevan koronavirus-tilanteen vuoksi.

Mahdollisesta uudesta ajankohdasta ilmoitetaan myöhemmin.

Miltä kuulostaa James Bondin teema uruilla soitettuna? Entäpä Indiana Jones ja Pirates of Caribbean? Onko Oopperan kummitus aina ollut suosikkisi? Nämä ja monta muuta elokuvista ja näyttämöltä tuttua sävelmää kuulet tänään Keskuskirkossa, kun Terhi Paukku soittaa uruille sovitettuja versioita mieleen jääneistä tunnareista.

Kirkko on avoinna noin klo 16.30 lähtien, jos haluat tulla ajoissa huokaisemaan ja hengähtämään. Urut alkavat soida klo 17. Tilaisuus kestää noin 45 minuuttia. Voit tulla ja poistua oman aikataulusi mukaan.

Vapaa pääsy.

Kouvolan seurakunta

Kouvolan seurakunta
Savonkatu 40