Sanajumalanpalvelus Valkealan kirkossa (Facebook)

pe 10.4. kello 10.00
Ristinkanto Valkealan kirkossa vuonna 2018. Kantajana Antero Korhonen. Kuva: Ari Luomajoki
Valkealan kirkko

Katso suorana Facebook-sivultamme.
Jumalan Karitsa.

Pitkäperjantain jumalanpalvelus Valkealan kirkossa ilman seurakuntalaisten läsnäoloa. Jumalanpalvelus nähtävissä suorana tai tallenteena Facebookissa. Saija Sarkasuo, Kirsi Rantala, Teemu Kääriäinen.
Kirkko auki klo 11-13 yksityistä hiljentymistä ja rukousta varten.

Kolehti: Psykotraumatologian keskuksen (ent. Kidutettujen kuntoutuskeskus) työn tukemiseen Helsingin Diakonissalaitoksen säätiön kautta. Helsingin Diakonissalaitoksen säätiö sr, Alppikatu 2, 00530 Helsinki

Lahjoitus kolehdin sijaan
Koronaviruksen aiheuttamassa poikkeustilassa seurakunnat eivät kerää kolehtia. Voit kuitenkin tukea Psykotraumatologian keskuksen (ent. Kidutettujen kuntoutuskeskus) työtä kidutettujen ihmisten auttamiseksi. Sydämellinen kiitos lahjastasi!
Näin voit lahjoittaa:
1) Lähettämällä tekstiviestin TOIVO numeroon 16499, lahjoitussumma 20 e
2) Tilisiirrolla Diakonissalaitoksen keräystilille FI85 2065 1800 1084 62, viestiksi "kidutettujen kuntoutus"
3) Verkkolahjoituksena nettisivulla olevasta valikosta

Rahankeräyslupa: Rahankeräyslupa RA/2019/120, myönnetty 7.2.2019, Poliisihallitus. Voimassa 1.6.2019-31.5.2021 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Lahjoitukset käytetään vuosien 2020-2021 aikana kaikkein heikoimmassa asemassa olevien ihmisten auttamiseksi.

Valkealan seurakunta

Vs.seurakuntapastori