Sanajumalanpalvelus Valkealan kirkossa

Valkealan kirkko

Katso suorana Facebook-sivultamme. Kärsimyksen sunnuntai pyhän aiheena

Su 29.3.klo 10 Sanajumalanpalvelus Valkealan kirkossa. Helle, Luomajoki, Kääriäinen. Jumalanpalvelus toimitetaan ilman seurakuntalaisten läsnäoloa. Voit katsoa sen suorana lähetyksenä Facebook-sivultamme.

Jumalanpalvelukset julkisina tilaisuuksina keskeytetään toistaiseksi, mutta rukous ei lakkaa kirkoissamme. Myllykosken, Elimäen, Kuusankosken ja Valkealan kirkot sekä Kouvolan Keskuskirkko ovat auki sunnuntaisin klo 11-13 yksityistä hiljentymistä ja rukousta varten.

Elimäen, Myllykosken, Valkealan ja Kuusankosken kirkot ovat avoinna myös arkisin ma-to klo 12-14 . Paikalla on pappi tai muu seurakunnan työntekijä henkilökohtaista keskustelua ja sielunhoitoa varten. Viestimme jumalanpalveluksista: kouvolanseurakunnat.fi/jumalanpalvelus

Valkealan seurakunta

Valkealan seurakunta