Hiljenny hetkeksi PERUTTU

Kouvolan Keskuskirkko

Hiljaisuutta ja urkumusiikkia

Hiljenny hetkeksi -tilaisuudet on PERUTTU vallitsevan koronavirus-tilanteen vuoksi.

Tilaisuuksien uudesta mahdollisesta ajankohdasta ilmoitetaan myöhemmin.

Muutamana perjantaina Kouvolan Keskuskirkossa on mahdollisuus pysähtyä kuuntelemaan hiljaisuutta alttarien äärellä sekä urkumusiikkia eri teemoilla. Voit tulla hiljentymään ja lähteä pois oman aikataulusi mukaan. Voit myös tulla suoraan kuuntelemaan urkumusiikkia ja lähteä siitäkin pois oman aikataulusi mukaan. Urkumusiikin kesto on noin 30-45 minuuttia.

Pe 27.3. Hiljenny hetkeksi

klo 17 urkusovituksia tunnetuista klassikoista, soittamassa Terhi Paukku

Pe 3.4. Hiljenny hetkeksi

klo 16.15 hiljaisuutta kuunnellen alttareiden äärellä, mukana Kaija-Liisa Lindberg,