Gospelkonsertti

su 8.3. kello 16.00 - su 8.3. kello 17.00
Kuusankosken kirkko

Gospelkonsertti KotkaGospel kuoro ja yhtye johtaa Jarmo Kaijansinkko. Ohjelma 10€. Vapaa pääsy. Järjestää Kuusankosken srk.

Kuusankosken kirkossa

Su 8.3.2020 klo 16  "Give Him Glory" Gospelkonsertti KotkaGospel kuoro ja yhtye johtaa Jarmo Kaijansinkko

KotkaGospel on yhteisö, joka koostuu kuorosta ja sitä säestävästä yhtyeestä. KotkaGospelin musiikkityyli sai kipinän Oslo gospel -kuoron musiikista ja myöhemmin amerikkalaisesta gospelista, jota parhaillaan työstetään. Tämä ryhmä on toiminut Kotka-Kymin seurakunnan musiikkiryhmänä syksystä 2016 lähtien. Kuorossa laulaa noin 25 laulajaa, pääosin naisia. Miesäänetkin ovat tervetulleita. Kuoron riveistä nousee myös useita solisteja. KotkaGospel on esiintynyt Kotkan ja Haminan alueella mm. jazz-messuissa ja muissa kirkollisissa tapahtumissa. Lisäksi kuoron on esiintynyt kirkon kasvatuspäivillä Jyväskylässä 2018, toteuttaen jazz-messun. Muutamia omia konsertteja on toteutettu Kotkassa parin viime vuoden aikana. KotkaGospel kuoroa ovat kouluttaneet mm. Hanna-Maria Helenius ja Elina Hjelt. Kuoron musiikista,harjoittamisesta ja johtamisesta vastaa Kotka-Kymin seurakunnan kanttori Jarmo Kaijansinkko.

Yhtye

KotkaGospel kuoroa säestää ammattimuusikoista koostuva yhtye.

Kitara Juha Björninen, koskettimet Otto Tikkanen, basso Harri Ruotjoki ja lyömäsoittimet Arttu Huopainen.

Kuusankosken seurakunta

Jaalan kappeliseurakunta Kuusankosken seurakunta