Hyviä uutisia sinulle - seurakuntatapahtuma

la 7.3. kello 10.00 - su 8.3. kello 20.30
Kuusankosken kirkko, Kuusankosken seurakuntakeskus, Kuusankosken seurakuntatalo

Vuotuinen Suomen Raamattuopiston kanssa järjestettävä seurakuntatapahtuma on saanut tänä vuonna vieraakseen kaksi merkittävää teologian maisteria Riitta Lemmetyisen ja Marianna Janssonin. Kaksipäivänen tapahtuma sisältää raamattuluentoja, jumalanpalveluksen sekä iltatilaisuuden.

Lauantai 7.3. Hyviä uutisia huonoille kristityille

Kuusankosken seurakuntakeskus

10.00 Aloitus, pastori Pauli Heinola

10.15 Hyviä uutisia riittämättömille, Riitta Lemmetyinen. Raamattutunnilla mietimme, milloin ihminen riittää Jumalalle. Miten löytää iloiseen ja tasapainoiseen uskoon?

11.15 Lounas

12.00 Musiikkia Pekka Haaja & co

12.30 Hyviä uutisia särkyneille. Elämyksellinen raamattuopetus, Marianne Jansson. Elämän unelmat ja odotukset eivät aina toteudu, ihmissuhteet särkyvät, koemme pettymyksiä. Mistä saisimme uutta rohkeutta? Olisiko Raamatulla jotain sanottavaa tähän?

13.30 Päiväkahvi

14.00  Hyviä uutisia toivottomille. Raamattuopetus toivosta, Riitta Lemmetyinen. Toivon kadotessa katoaa elämän tarkoituskin ja olemme kuin tuuliajolla. Onko olemassa toivoa, jonka varaan rakentaa?

Sunnuntai 8.3. Hyviä uutisia sinulle

10.00 Messu

Kuusankosken kirkossa, kohtaamiskahvit, saarna Jari Nordman

Iltatilaisuus klo 17-20.30

Kuusankosken seurakuntatalo

17.00 Rukoushetki, Nordman

17.30 Hyviä uutisia rukoilijoille, raamattuopetus Nordman

18.30 Kahvitarjoilu

19.00 Ihmeellinen armo -iltatilaisuus, Nordman, Heinola, Riitta Niemi

Musiikki: Hannu ja Marketta Tuomala

Tapahtumassa on kirjapöytä

--------

Teologian maisterit Riitta Lemmetyinen ja Marianne Jansson ovat aikaisemmin eläneet nunnina Evankelisten Mariasisarten luostarissa Saksassa. Poislähdön jälkeen elämä oli täysin nollilla. Tulevaisuuden ja toivon näköalat olivat vähissä. Mutta he selvisivät! Vaikeat kokemukset muuttuivat voimavaraksi. Nyt he toimivat kouluttajina.

Kuusankosken seurakunta

ja Suomen Raamattuopisto