Laskiaistapahtuma

su 23.2. kello 11.00 - su 23.2. kello 14.00
Voikkaan kirkko

Perinteinen Voikkaan kirkon laskiaisrieha kerää kaiken ikäisiä iloitsemaan ulkoilusta ja yhteydestä. Hiihtolomaviikon ensimmäisenä eli laskiaissunnuntaina 23.2. tapahtuma alkaa klo 11 perhekirkolla ja jatkuu klo 12-14 laskiaisriehan merkeissä Voikkaan kirkossa ja sen takapihalla.

Perhekirkko kaiken ikäisille

Lapsiperheiden oma kirkkohetki ottaa huomioon pienet seurakuntalaiset. Luvassa on iloista laulua kanttori Marianna Pellisen johdolla. Perhekirkon pappina toimii Pauli Heinola.

Lunta rukoillaan pulkkamäkeen

-  Tänä vuonna meni jo usko, tuleeko laskiaiseksi tarpeeksi lunta, huokaa lähetyssihteeri Susanna Roitto. – On ollut vain pakko luottaa Taivaan Isän aikatauluun ja lahjoihin sekä laittaa kädet ristiin. Meistä kun kukaan ei voi tehdä lunta, jos ei sitä ja pakkasta taivaasta anneta.

Monen heppatytön ja -pojan unelma eli pari ponia on tulossa varmistamaan jokaisen ratsastusintoisen mahdollisuudet. Isoja ihmisiäkään ei ole unohdettu vaan kaikenkokoiset pääsevät halutessaan ponirattaille kärryajelulle.

Herkkuja hyvään tarkoitukseen

- Laskiaisriehassa ei myöskään tarvitse olla nälissään, sillä lähetystyön hyväksi on myynnissä hernerokkaa ja laskiaispullia. Laskiaismäen vieressä lämpenee myös grilli, joten makkarat ovat varmasti kuumia, oli keli minkälainen hyvänsä, kertoo Roitto. –Kerhotiloissa on ongintaa, arvanmyyntiä sekä kasvomaalausta. - Kannattaa siis varata rahaa mukaan, kyseessä on hyväntekeväisyystapahtuma, jolla kerätään rahaa oman seurakunnan nimikkoläheteille, -kentille ja –kohteille, vinkkaa Roitto

Kuusankosken seurakunta

Lähetyssihteeri