Vanhemman väen kerho Jaalassa

Jaalan Raitti

Kaipaatko juttuseuraa, virkistystä päivääsi, mukavaa toimintaa sekä seurakuntayhteyttä ? Tule mukaan Vanhusten kerhoon Jaalan kappeliseurakunnan toimitila Raittiin (Keskuskaari 1 A).

Vanhemman väen kerho kokoontuu tammi - maaliskuussa kerran kuukaudessa Jaalan kappeliseurakunnan toimitilassa (Raitilla). Huhtikuussa teemme yhdessä pienen iltapäiväretken (paikka selkiytyy ensimmäisellä kerhokerralla).   Kerho sisältää  viriketuokioita, toiminnallista tekemistä, yhteislaulua sekä Sanan äärellä oloa. Olet sydämellisesti tervetullut mukaan !

Jaalan kappeliseurakunta

Diakonissa
Jaalan kappeliseurakunta Kuusankosken seurakunta

Vanhustyö

Kuusankosken seurakuntakeskus

Hopeapolkukerho srk-keskuksella

Kaipaatko juttuseuraa, virkistystä päivääsi, mukavaa toimintaa sekä seurakuntayhteyttä ? Hopeapolkukerho tarjoaa sinulle kaikkea tätä !

Kuusankosken kirkko

Hopeapolkukerho Kuusankosken kirkolla

Kuusankosken seurakuntatalo

Juttuparkki

Juttuparkki tarjoaa kohtaamispaikan joka tiistai seurakuntatalolla.