Hae isoseksi Valkealan ripareille

Ilmoittautuminen on päättynyt

Isoskoulutus käyty ja isostodistus takataskussa vai onko koulutus vielä kesken mutta kesään 2020 mennessä asia kunnossa. Hae nyt isoseksi kesän 2020 ripareille!

Valkealan rippileireille 2020 haetaan isosia 27.1.-19.2. välisenä aikana. Isoshakemus löytyy ylhäältä "ilmoittaudu tästä" linkistä.

Isonen saa olla keskeneräinen ja tulla leirille omana itsenään. Rippikoulussa myös isonen saa kasvaa ihmisenä, vastuunkantajana ja kristittynä.

Maaliskuun alussa sinulle ilmoitetaan henkilökohtaisesti, oletko saanut isospaikan. Toivomme, että laitat meille tiedon otatko paikan vastaan. Muistathan ilmoittaa heti, jos perut isoshakemuksesi.

Jos on jotain kysyttävää (isoshausta, isosena olemisesta, rippileireistä), ota rohkeasti yhteyttä Saijaan tai Lottaan.

Vs.seurakuntapastori

Rippikoulu- ja nuorisotyö