Isolauantai Kuusankoskella

la 25.1. kello 12.00 - la 25.1. kello 18.00
Kuusankosken seurakuntakeskus

Ilmoittautuminen on päättynyt

Kouvolan seurakuntayhtymän seurakuntien sekä Iitin seurakunnan järjestämä isoskoulutustapahtuma kaikille isoskoulutuksen käynneille tai isoskoulutuksessa oleville nuorille

Isonen tää päivä on sun!

Lauantai 25.1. klo 12-18 on Isolauantai tapahtuma Kuusankosken seurakuntakeskuksessa. Tapahtuma on tarkoitettu kaikille isoskoulutuksessa oleville sekä isoskoulutuksen käynneille nuorille.

Tapahtuma alkaa messulla klo 12 Kuusankosken kirkossa. Messuun ovat kaikki tervetulleita! Isolauantain ohjelmaan kuuluu maukkaan lounaan lisäksi kolme eri kanavaa, jonka aikana opitaan uusia isosen taitoja tai saadaan vahvistusta jo opittuihin asioihin.

Ilmoittaudu 12.1. mennessä yllä olevan linkin kautta. Tapahtuma on maksuton.

Ota rohkeasti yhteyttä seurakuntasi nuorisotyönohjaajaan, jos on jotain kysyttävää tapahtumasta.

Nähdään Kuusankoskella!

Anjalankosken seurakunta, Elimäen seurakunta, Kouvolan seurakunta, Kuusankosken seurakunta, Valkealan seurakunta

Iitin seurakunta

Anjalankosken seurakunta
Valtatie 12
46900 Inkeroinen
Elimäen seurakunta

Nuorisotyö, varhaisnuorisotyö, rippikoulu

Kuusankosken seurakunta

Varhaisnuorisotyö

Valkealan seurakunta

Nuorisotyö ja rippikoulutyö, HeHu

Kouvolan seurakunta

Nuorisotyön ja oppilaitostyön pappi.