Ilmoittaudu lipaskerääjäksi Valkealaan

ma 20.1. kello 08.00

Yhteisvastuukeräys alkaa sunnuntaina 2.2.2020. Ilmoittaudu nyt lipaskerääjäksi Valkealaan.

Yhteisvastuukeräys alkaa sunnuntaina 2.2.2020

Yhteisvastuu on lähimmäisenrakkauden kansanliike ja evankelis-luterilaisen kirkon vuosittainen suurkeräys, joka auttaa hädänalaisia syntyperään, uskontoon tai poliittiseen vakaumukseen katsomatta Suomessa ja kehitysmaissa. Yhteisvastuuta toteuttaa 40 000 vapaaehtoista kerääjää ja talkoolaista ympäri Suomen.

Vuoden 2020 Yhteisvastuukeräys nostaa esiin vanhemmuuden haasteet sekä lasten ja nuorten vahvasti viestittämän tarpeen turvalliseen aikuiseen, jonka kanssa voi jutella asiasta kuin asiasta.

Valkealan Yhteisvastuukeräyspäivät on perjantaisin

14.2. Tuohikotin ABC:llä ja Utin ABC:llä

21.2. Utin ABC:llä, Valkealan kirkonkylän S-marketilla ja Jokelan S-marketilla sekä Valkealan ABC:llä

27.3. Valkealan kirkonkylän S-marketilla ja Jokelan S-marketilla sekä Valkealan ABC:llä

Jos sinulla on mahdollisuus antaa aikaa Yhteisvastuun hyväksi, varaa sopiva aika (1-2 tuntia) seisomaan keräyslipas kädessä kaupan edustalla. Ilmoittaudu Lotta Kemppaiselle p. 040 670 4498 tai lotta.kemppainen@evl.fi

Kenenkään ei tarvitse seisoa yksin keräyslippaan kanssa, joten ilmoittaudu rohkeasti yksinkin. Sinulle kyllä etsitään keräyspari.

Lämmin kiitos avustasi Yhteisvastuun hyväksi!

Valkealan seurakunta

Valkealan seurakunta