Kuusankosken seurakuntatalo

Päiväkerhossa leikitään, lauletaan, liikutaan, askarrellaan ja ihmetellään yhdessä sekä tutustutaan kirkkovuoteen ja raamatun kertomuksiin. Reppuun mukaan kerhotossut ja kolmen tunnin kerhoon eväät. Erityispäivät (lelu-, eväs-, ulkoilu- yms.) ilmoitetaan erikseen.

Päiväkerhot on tarkoitettu 3-6 -vuotiaille lapsille. Kuusankosken seurakunnan päiväkerhot kokoontuvat kaksi kertaa viikossa 2-3 tuntia kerrallaan. Kerhoon voi ilmoittautua suoraan ko. kerhon lastenohjaajalle tai linkin kautta. Päiväkerhotoiminta on maksutonta, retkimaksut ilmoitetaan erikseen.

Kuusankosken seurakunta

Kuusankosken seurakunta Jaalan kappeliseurakunta

Kirkkomuskarit

•Muskarit kokoontuvat Kuusankosken vanhassa seurakuntatalossa, Valtakatu 43, sisäänkäynti takaovesta, 2. krs. Tiedustelut ja ilmoittautumiset: Katia Rautasuo, p. 040 5891 280.

Kirkkomuskarit