Lähetyskahvila, puoti ja kirppis

ke 15.1. kello 12.00 - ke 15.1. kello 15.00
Valkealan seurakuntakeskus

Tervetuloa ostamaan laadukkaita käsitöitä, kahvilaan kahvittelemaan ja tekemään löytöjä kirppikseltä todella edullisesti - lähetyksen hyväksi

Lähetyspuodista löydät sukat, lapaset, huivit, korut, adressit, kortit, koristeet, lelut, sisustusesineet, säkkituolit, matot, kahvipussi-kassit ja vaikka mitä. Hinta ei paljon päätä huimaa, mutta tuotto menee lyhentämättömänä lähetyksen hyväksi.

Kahviossa kahvin ja teen lisäksi tarjolla niin suolaista kuin makeaakin - ja useimmiten itse valmistettua. Hinta huimat 2e. Paikalla aina keskustelukumppaneita, mutta kahvit saa juoda ihan omassa rauhassakin.

Kirppis pursuaa kaikkea mahdollista mitä ihminen arjessaan tarvitsee - vaatteita joka kelille, ulos ja sisälle, jalkineita, koruja, liinavaatteita, lamppuja, kodinkoneita, astioita, koriste-esineitä, leluja, kirjoja, lehtiä... Tarjonta vaihtelee lahjoitusten mukaan. Tule tutkimaan paikan päälle!

Valkealan seurakunta

Nuorisotyönohjaaja, vs. lähetyssihteeri