Lähetyskahvila, puoti ja kirppis

Valkealan seurakuntakeskus

Tervetuloa ostamaan laadukkaita käsitöitä, kahvilaan kahvittelemaan ja tekemään löytöjä kirppikseltä todella edullisesti - lähetyksen hyväksi

Lähetyspuodista löydät sukat, lapaset, huivit, korut, adressit, kortit, koristeet, lelut, sisustusesineet, säkkituolit, matot, kahvipussi-kassit ja vaikka mitä. Hinta ei paljon päätä huimaa, mutta tuotto menee lyhentämättömänä lähetyksen hyväksi.

Kahviossa kahvin ja teen lisäksi tarjolla niin suolaista kuin makeaakin - ja useimmiten itse valmistettua. Hinta huimat 2e. Paikalla aina keskustelukumppaneita, mutta kahvit saa juoda ihan omassa rauhassakin.

Kirppis pursuaa kaikkea mahdollista mitä ihminen arjessaan tarvitsee - vaatteita joka kelille, ulos ja sisälle, jalkineita, koruja, liinavaatteita, lamppuja, kodinkoneita, astioita, koriste-esineitä, leluja, kirjoja, lehtiä... Tarjonta vaihtelee lahjoitusten mukaan. Tule tutkimaan paikan päälle!

Valkealan seurakunta

Nuorisotyönohjaaja, vs. lähetyssihteeri
Valkealan seurakunta

Varhaisnuorisotyö p. 0400 936252 Lähetystyö p. 0400 825445

Koivistontalo

Kaunisnurmen lähetysompeluseura

Tervetuloa mukaan vireään piiriimme!

Muu tila Sippolassa

Hirvelän ompeluseura

Tervetuloa perinteiseen Hirvelän ompeluseuraan.

Valkealan seurakuntakeskus

Lähetyskahvila, puoti ja kirppis