Joulunäytelmä Valokeilassa Ilouutinen

Kouvolan Keskuskirkko

Joulunäytelmä Valokeilassa Ilouutinen yhteislauluineen Keskuskirkossa. Kirkon pihassa Betlehemin talli. Glögitarjoilu Maria-salissa näytösten jälkeen. Lämpimästi tervetuloa! Järj. vapaaehtoiset yhdessä Kouvolan seurakunnan kanssa.

Joulunäytelmä välittää livekuvaa Bethlehemistä  2000 vuoden takaa. Reportterit haastattelevat silminnäkijöitä ja  hämmästelevät: Onko siellä todellakin syntynyt maailman Pelastaja?  Studioraati kommentoi tapahtumia.  Kuulemme myös videotervehdyksiä kaupunkimme asukkailta, kenethän reportteri on tavoittanut tänä vuonna? Esitykseen sisältyy yhteislauluja Kauneimmista Joululauluista, joten yleisökin pääsee osallistumaan.

Joulunäytelmän toinen esitys on su 22.12. kello 18.00.

Kouvolan seurakunta

Anjalankosken seurakunta
Paperitehtaantie 5
46800 Myllykoski

Myllykoski-Ummeljoki kirkkopiiri, nuoret aikuiset

Kouvolan seurakuntakeskus, Luukas-sali

Herrakammari

Joululaulu- ja puuroilta, jonne puolisot ovat tervetulleita mukaan. Klo 16.30 alkaen kahvit, klo 17 alustus.

Kouvolan vanhan hautausmaan kappeli

Kauneimmat joululaulut Vanhan hautausmaan kappelissa