"Joulun lahja"-joulukonsertti

to 12.12. kello 18.00 - to 12.12. kello 19.00
Jaalan kirkko

Erkki (Eki) Jantunen pitää joulukonsertin Jaalan kirkossa to 12.12. klo 18. Konsertissa kuullaan hänen omia sävellyksiään, sekä tuttuja joululauluja. Ohjelma 10€. Konsertin järj. Jaalan srk.

*Konsertin alkujuuri menee lapsuusvuosien tunnelmalliseen joulukirkkoon, jossa silloinen kirkkoherra Edvin Nousiainen istahti viereeni veisaamaan ja innostamaan 'pikkumiestä' joulun lauluihin. Sittemmin olen tehnyt aiheesta 'Joulun Lahja' -nimisen laulun, ikäänkuin Edvinille ja sitä kautta Jumalalle kiitokseksi, nyt jo yli 50 vuotta kestäneestä musiikkimatkasta. Juuri tuon laulun nimisenä haluaisimme toteuttaa konserttimme. **Konsertin esiintyjä on tullut ehkä eniten tutuksi 90-luvun hyväntahdon tv-ohjelmasta 'Toivotaan Toivotaan', jossa toimi juontaja kaikkiaan viisi vuotta (MTV3). ***Kirkkokonserttimme alkoivat vuonna 1967 'tuvantäyteisten' Nuorisojumalanpalvelusten merkeissä, kiitos pastori Veikko Pöyhösen. 'Koskettavia tarinoita' -kirkkokonsertteja, 'Sai joulu aikaan sen' vv.2003-2005 sekä 'Joulun lahja' 2018 joulukonsertteja.

Jaalan kappeliseurakunta

Jaalan kappeliseurakunta Kuusankosken seurakunta