Lauluinen joulujuhla

Maria-sali

Vietämme joulujuhlan, jossa pääosassa ovat laulut ja juomme Kaunisnurmen Marttojen tarjoamat joulukahvit.

Oletpa Martta, 4H-kerholainen tai kuka tahansa seurakuntalainen, olet tervetullut joulukahville ja joulujuhlaan, jossa laulamme yhdessä, avaamme hieman myös Marttojen laulukirjan aarteistoa ja odotamme lähestyvää Vapahtajan syntymäjuhlaa.

Kaunisnurmen Martat tarjoavat joulukahvit. Vapaaehtoinen kahviraha annetaan Suomen Lähetysseuran hyväksi. Tilaisuudessa puheen pitää Kaija-Liisa Lindberg ja kanttorina on Mari Lehtinen.

Tilaisuuden järjestää Kouvolan seurakunnan aikuistyö yhteistyössä Kaunisnurmen Marttojen kanssa.

Kouvolan seurakunta

Kappalainen
Kouvolan seurakunta

Aikuistyö Retriitinohjaaja Kouvolan seurakuntayhtymän Ympäristötyöryhmän puheenjohtaja

Kuusankosken seurakuntatalo

Juttuparkki

Vanhemman väen avoin kokoontuminen tiistaisin klo 11-13.

Kouvolan seurakuntakeskus

Kauneimmat joululaulut koululaisille

Joululauluilta lapsille, koululaisille ja heidän perheilleen.

Huilipaikka

Siskojen rukouspiiri