Tyttökerho

Valkealan seurakuntakeskus

Tyttöjen oma juttu

Tyttökerho alakoululaisille tiistaisin klo 16 - 17 seurakuntakeskuksen kerhokolmiossa (Kalevantie 12 as A. Nouse asuntosiiven ulkoportaat ylös ja käänny vasemmalle, viimeinen huoneisto vasemmalla.)

Kerhon ensimmäinen kokoontuminen on 10.9, mutta ryhmään pääsee mukaan myös myöhemmin. Varmista Minna Löppöseltä onko kerhossa vielä tilaa. Askarrellaan, leikitään, koristellaan kynsiä, tehdään kampauksia, valmistetaan joululahjoja, höpsötellään, kikatellaan… erilaisia kivoja tyttöjuttuja tiedossa, johon kepparitkin saavat tulla mukaan. Ohjaajina Ella Turpeinen, Siiri Jyrinki ja Emma Vekkeli. Kerho on ilmainen.

Valkealan seurakunta

Valkealan seurakunta

Varhaiskasvatus, varhaisnuorisotyö / kerhot

Myllykosken seurakuntakoti

Koululaisten Toimintakerho Myllykoskella

Toimintakerhosta hyvä ja ilmainen harrastus!?

Kerhot Enäjärvellä

Koululaisten Puuhakerho Enäjärvellä

Kerho keskellä kylää. Pelailua, laulelua, askartelua, kisailua, näyttelemistä ja hiljentymistä