Lapsikuoro Valonsäteiden harjoitukset

Lapsikuoro Valonsäteiden harjoitukset Kuusankosken seurakuntatalo

Kuusankosken seurakunnan lapsikuoro Valonsäteet on tarkoitettu kaikille laulamisesta kiinnostuneille lapsille.

Valonsäteet harjoittelee 11.9.2019 alkaen keskiviikkoisin klo 16.30-17.30 Kuusankosken seurakuntatalolla, Valtakatu 43. Harjoituksissa opitaan laulamaan yhdessä ja käyttämään ääntä mukavien laulujen, harjoitusten, soittamisen ja leikin kautta. Kuoro esiintyy erilaisissa tilaisuuksissa ja aikaa vietetään yhdessä myös herkkuhetkin ja kevätretkin. Valonsäteet tekee yhteistyötä alueen muiden kuorojen ja kirkkomuskarilaisten kanssa. Kuoroon ei ole pääsykoetta ja osallistuminen on maksutonta. Kuoroa johtaa kanttori Marianna Pellinen. Tervetuloa mukaan iloiseen ja energiseen joukkoon!

Kuusankosken seurakunta

Kuusankosken kirkko

Kehitysvammaisten kauneimmat joululaulut

Tule laulamaan tuttuja joululauluja! Mukana Tero-pastori ja Sanna-diakoni

Kuusankosken seurakuntatalo

Lapsikuoro Valonsäteiden harjoitukset

Kauneimmat joululaulut Teuroisissa

Tervetuloa laulamaan kauneimpia joululauluja Teuroisten kylätalolle!