"Lähetystyö ennen ja nyt" -näyttely

Kuusankosken seurakuntakeskus

Kuusankosken seurakunnan 100 v. -juhlanäyttely ”Lähetystyö ennen ja nyt” esittelee yli sadan vuoden ajanjaksoa. Juhlanäyttely valottaa Kuusankosken alueen hengellistä toimintaa, alkaen ensimmäisestä lähetysompelupiiristä vuonna 1893 jatkuen nykypäivään saakka. Esillä on kuvia ja esineistöä muun muassa Kiinasta, Japanista ja Namibiasta.

Näyttely on avoinna Kuusankosken seurakuntakeskuksen aulassa 3.11-17.12. muiden tapahtumien yhteydessä.

Näyttelyssä historian rinnalla kulkee punaisena lankana nykyisen, monipuolisen ja eläväisen lähetystyöharrastuksen esille tuominen. Monia vuosikymmeniä sitten aloitetut lähetystapahtumat elävät edelleen. Peruskysymys on yhä sama: mitä sinä voit tehdä kaukaisen lähimmäisen hyväksi?

Kuusankosken seurakunta

Lähetyssihteeri
Jaalan kappeliseurakunta Kuusankosken seurakunta

Lähetystyö, aikuistyö

Koivistontalo

Kaunisnurmen lähetysompeluseura

Tervetuloa mukaan vireään piiriimme!

Muu tila Sippolassa

Hirvelän ompeluseura

Tervetuloa perinteiseen Hirvelän ompeluseuraan.

Valkealan seurakuntakeskus

Lähetyskahvila, puoti ja kirppis

Tervetuloa ostamaan laadukkaita käsitöitä, kahvilaan kahvittelemaan ja tekemään löytöjä kirppikseltä todella edullisesti - lähetyksen hyväksi