Naisten aamukahvit

Kouvolan seurakuntakeskus

kahvit klo 8.45 alkaen, tilaisuus klo 9.00-10.30. Markku Toimela alustaa aiheesta Naisen elämää Pohjois-Koreassa.

Tervetuloa naisten aamukahveille Maria-saliin.

Fida Internationalia edustava avustustyöntekijä Markku Toimela on käynyt yli 30 kertaa Pohjois-Koreassa ja päässyt siellä paikkoihin, joihin harva länsimaalainen saa tutustua. Alustuksessaan Markku Toimela kertoo kuvin ja sanoin pohjoiskorealaisten elämästä ja arjesta.

Musiikkia Duo Tikvah, päätöshartaus lähetyssihteeri Mirja Kekäle.

Naisten aamukahveja vietetään neljä kertaa vuodessa. Ne sisältävät joka kerta keskustelua, ajatuksia alustajan valitsemasta aiheesta, musiikkia ja päätöshartauden.

Aamukahveja suunnittelee moniammatillinen suunnitteluryhmä, jonka jäseniä tapaat mm. tarjoilemassa kahvia. Vapaaehtoisen kahvimaksun voit jättää tarjoilupöydälle.

Kouvolan seurakunta

Kappalainen
Kouvolan seurakunta

Aikuistyö Retriitinohjaaja Kouvolan seurakuntayhtymän Ympäristötyöryhmän puheenjohtaja

Sippolan koulu, Sippolantie 15

Sippolan peittokerho

Leppoisaa yhdessäoloa käsitöiden ja päiväkahvin merkeissä

Kuusankosken seurakuntatalo

Pienpiirien joulujuhla

Aikuis- ja lähetystyön pienpiirien yhteinen joulujuhla

Kouvolan seurakuntakeskus, Luukas-sali

Herrakammari

Joululaulu- ja puuroilta, jonne puolisot ovat tervetulleita mukaan. Klo 16.30 alkaen kahvit, klo 17 alustus.