Ilmoittaudu Maata Näkyvissä Festareille

pe 15.11. kello 12.00 - su 17.11.

Turku - Messukeskus ja Gatorade Center

Ilmoittautuminen on päättynyt

Ainutlaatuinen mahdollisuus kokea kristilliset festarit Turussa 15.-17.11.2019. Yläkouluikäiset ja sitä vanhemmat nuoret ilmoittautukaa mukaan.

Kouvolan seurakuntayhtymän seurakunnat lähtevät yhdessä bussikuljetuksella Turkuun Maata Näkyvissä festareille.

Lähtö on perjantaina 15.11. klo 12 aikaan, joten koulusta joutuu ottamaan hieman vapaata. Paluu Kouvolaan on sunnuntaina 17.11. klo 20 aikaan.

Koko viikonlopun retki maksaa 89€ sisältäen festarirannekkeen, festarilehden, koulumajoituksen, viikonlopun ruokailut: Ilta- ja aamupalat sekä lounaat lauantaina ja sunnuntaina.

Jos Turussa esim. asuu sukulaisia ja haluaa majoittua heidän luona, on mahdollista ilmoittautua retkelle mukaan varaten lipun ja kuljetuksen ilman majoitusta ja ruokailua. Tällöin retken hinta on 62€.

Ilmoittaudu 16.10. mennessä mukaan retkelle ylhäällä olevan ilmoittautumislinkin kautta. Mikäli bussissa on tilaa, voi ilmoittautua myöhemminkin, mutta lippuhinnat ovat korkeammat. Ilmoittautuneille lähetetään retkikirje, jossa on tarkempaa tietoa retkestä, sekä osallistujakortti.

Lisätietoa retkestä voi kysyä Valkealan seurakunnan nuorisotyönohjaajalta Lotta Kemppaiselta tai oman seurakuntasi työntekijältä.

Retkelle mukaan lähtevät Tero, Enni, Heli, Tomi ja Lotta.
Toivottavasti sinäkin tulet!

Tänä vuonna Maata Näkyvissä -festarit järjestetään jo 35. kerran. Tapahtuma kerää yhä edelleen joka vuosi noin 20 000 nuorta eri puolilta Suomea Gatorade Centeriin ja Messukeskukseen. Käytännön töihin osallistuu 1300 vapaaehtoistyöntekijää.

Festareiden esiintyjät ovat suomalaisia ja ulkomaalaisia kristittyjä. Mukana on sekä huippumuusikoita että artisteja esittävän taiteen eri aloilta. Konserteissa yleisölle tarjoillaan evankeliumia, ilosanomaa Jeesuksesta, myös puheiden välityksellä.

Ohjelmassa on myös paljon yhteistä ja yhteisöllistä tekemistä workshopien ja käytäväpelien muodossa.

Lisätietoa festareista löydät osoitteesta www.maatanakyvissa.fi

Anjalankosken seurakunta, Elimäen seurakunta, Kouvolan seurakunta, Kuusankosken seurakunta, Valkealan seurakunta

Valkealan seurakunta

Nuorisotyö ja rippikoulutyö, HeHu

Elimäen seurakunta

Nuorisotyö, varhaisnuorisotyö, rippikoulu

Kuusankosken seurakunta

Varhaisnuorisotyö

Elimäen seurakuntakeskus

Nuorten bändi

Elimäen nuorten bändin treenit

Nuortenilta Korialla

Elimäen seurakunnan nuortenilta Korian monitoimitalolla

Myllykosken seurakuntakoti

Nuortenilta

Perjantain paras paikka. Nuortenillat nuorille ja nuorille aikuisille.