Big Night

Big Night Niinirannan toimintakeskus

Toiminnallinen hauska ilta kaikenikäisille

Big Night on toiminnallinen koko seurakunnan ilta ihan kaikille - sopii lapsille, perheille, nuorille, aikuisille ja senioreille. Big Nightissa on yhteinen aloitus ja lopetus ja niiden välissä vapaavalintaisia toimintapisteitä.

Ilta alkaa Ulla Salon käsikirjoittamalla ja ohjaamalla lähetysteemaisella näytelmällä. Näyttelijöinä nuorten draamaryhmä ja vierailijana Tuula Faye. Yhteislauluja säestää Teemu Kääriäinen. Toimintapisteitä on parisenkymmentä pitkin taloa - osa hassuttelua, osa tietoutta, osa kädentaitoja, osa lapsille ja osa isommille - toiminnnallista tekemistä löytyy kaikenikäisille. Iltapala toimii nyyttäriperiaatteella. Ilta päättyy yhteislauluja laulaen, toimintapisteillä käyneiden kesken palkintoja arpoen ja näemme Lähetysnuorten tekemän videotervehdyksen.

Leppoisa ja hauska ilta on ilmainen. Rippikoululaiset saavat illasta riparikortiin merkinnän. Tervetuloa!

Valkealan seurakunta

Nuorisotyönohjaaja, vs. lähetyssihteeri
Valkealan seurakunta

Varhaisnuorisotyö p. 0400 936252 Lähetystyö p. 0400 825445

Inkeroisten seurakuntatalo

Käsityöpiiri Inkeroisissa

Käsityöpiiri Inkeroisten srk-talossa tiistaisin klo 9-12

Käpylän kirkko

Lähetyksen puutyöpiiri

Tervetuloa nikkaroimaan!

Kuusankosken seurakuntakeskus

"Lähetystyö ennen ja nyt" -näyttely

Kuusankosken seurakunnan 100 v. -juhlanäyttely ”Lähetystyö ennen ja nyt” esittelee yli sadan vuoden ajanjaksoa. Juhlanäyttely valottaa Kuusankosken alueen hengellistä toimintaa, alkaen ensimmäisestä lähetysompelupiiristä vuonna 1893 jatkuen nykypäivään saakka. Esillä on kuvia ja esineistöä muun muassa Kiinasta, Japanista ja Namibiasta.