Nuorten aikuisten ja opiskelijoiden ilta

Koivistontalo

Hei sinä nuori aikuinen tai opiskelija, tule mukaan Kouvolan seurakuntien toimintaan! Olet tervetullut mukaan juuri omana itsenäsi.Yhteisöllisyyttä, ilojen ja surujen jakamista, hengellistä elämää ja kasvua sekä aikuisen elämän opettelua - yhdessäoloa, tekemistä, pohdiskelua, haaveilua, etsimistä, löytämistä, Jumalan lähellä pysymistä ja Häneen kiinni kasvamista.

Syyskuusta joulukuuhun joka toinen torstai klo 18.30-21 Koivistontalon yläkerrassa (Marjoniementie 7, kadun puolella vasen ovi)

Tarjolla on

• viihtyisää yhdessäoloa ja tekemistä
  • kristittyjen yhteyttä
  • rukousta
  • kahvia ja teetä - voit tuoda purtavaa mukanasi, siis nyyttärit aina!
  • Raamattua ja sen mutustelua milloin milläkin tyylillä
  • pelaamista, loikoilua, leffoja, musajuttuja, sauna...
  • sinä ja sinun ideasi yhteisestä suunnasta

Odotamme sinua. Tuo kaverit mukanasi!

Kouvolan seurakunta

Kouvolan seurakunta

Nuorisotyön ja oppilaitostyön pappi.

Huilipaikka

Siskojen rukouspiiri