"Lähetystyö ennen ja nyt" -näyttely

Kuusankosken seurakuntakeskus

Kuusankosken seurakunnan 100 v. -juhlanäyttely ”Lähetystyö ennen ja nyt” esittelee yli sadan vuoden ajanjaksoa. Juhlanäyttely valottaa Kuusankosken alueen hengellistä toimintaa, alkaen ensimmäisestä lähetysompelupiiristä vuonna 1893 jatkuen nykypäivään saakka. Esillä on kuvia ja esineistöä muun muassa Kiinasta, Japanista ja Namibiasta.

Näyttely on avoinna Kuusankosken seurakuntakeskuksen aulassa 3.11-17.12. muiden tapahtumien yhteydessä.

Näyttelyssä historian rinnalla kulkee punaisena lankana nykyisen, monipuolisen ja eläväisen lähetystyöharrastuksen esille tuominen. Monia vuosikymmeniä sitten aloitetut lähetystapahtumat elävät edelleen. Peruskysymys on yhä sama: mitä sinä voit tehdä kaukaisen lähimmäisen hyväksi?

Kuusankosken seurakunta

Lähetyssihteeri