Tutkiva raamattupiiri

Koivistontalo

Tutkiva raamattupiiri maanantaisin klo 17 Koiviston talossa. Huom. muuttunut paikka!

Tervetuloa tutkimaan raamattua ja sen historiaa kaikille avoimeen raamattupiiriin. Aiheisiin piiriläisiä johdattaa Anneli Fanta. Piiri kokoontuu 4.11.2019 alkaen maanantaina klo 17 Koiviston talon isossa salissa, jonne sisäänkäynti on Marjoniementieltä ensimmäisestä ovesta (muutama rappunen ylös).

Syksyn kokoontumispaikoissa on vielä yksi poikkeus: 2.12. piiri kokoontuu Seurakuntakeskuksen 1. kerroksessa Martta-salissa.

Kouvolan seurakunta

Kappalainen
Kouvolan seurakunta

Aikuistyö Retriitinohjaaja Kouvolan seurakuntayhtymän Ympäristötyöryhmän puheenjohtaja

Valkealan seurakuntakeskus

Naisten liikuntaryhmä

Hartautta, jumppaa ja mukavaa yhdessä oloa

Korian kirkko

Maanpuolustusryhmä

Avoin keskusteluryhmä kaikille maanpuolustuksesta kiinnostuneille

Luukas-sali

Herrakammari

Pentti Smeds kertoo Inkerin kirkon kuulumisia. Herrakammari parittomien viikkojen maanantaina klo 16.30 Seurakuntakeskuksen Luukas-salissa. Klo 16.30 kahvit, klo 17 ohjelma.