Landscape-konsertti

Maria-sali

Uuno Klamin elämää sävelin ja sanoin

Tämä tunnelmallinen juonnettu konsertti kokoaa yhteen säveltäjä-akateemikko Uuno Klamin sävellyksiä pianolle sekä viululle ja pianolle. Klamin teosten tulkkeina ovat kymenlaaksolainen pianisti Esa Ylönen ja viulisti Sirkku Mantere. Konsertissa Uuno Klamin elämä ja ura herää henkiin paitsi sävelin myös Esa Ylösen kertomana ja siivittää ajatuksemme lähestyvään sävellyskilpailun finaaliin. Sävellyskilpailun finaaliviikon kunniaksi on luvassa erittäin harvinaislaatuinen tilaisuus: kuulemme mm. sävellyskilpailun "isän", säveltäjä-akateemikko Uuno Klamin sonaatin viululle ja pianolle maailman kantaesityksen tässä juonnetussa konsertissa.

LIPUT: 12 €
Ennakkoon/lippuvaraukset: Kymi Sinfoniettan orkesteritoimisto, p. 05 234 4891, Kouvolassa tiistaisin Manskin pisteessä (Kauppalankatu 6-8) tai tuntia ennen ovelta

Kansainvälisen Uuno Klami -sävellyskilpailun kannatusyhdistys ry

Kirkkomusiikkiviikko - Maan korvessa kulkevi -konsertti

Gospellaulaja-lauluntekijä Kristiina Brask, multimuusikko ja laulaja Ossi Jauhiainen sekä useista bändeistä tunnettu kitaristi Mikko Tuomi tuovat vanhoja virsiä ja uutta gospelmusiikkia raikkain sovituksin Kuusankosken kirkkoon.

Kirkkomusiikkiviikko - Laulutuuli-konsertti

Pekka Laukkarinen trion ja lapsikuoro Valonsäteiden, Lauluvaunun sekä Ilonpisaroiden Laulutuuli-konsertti valloittaa kaikenikäiset kuulijat. Luvassa on vauhdikas koko perheen konsertti uusien Laulutuuli-laulujen seurassa. Pekka Laukkarinen triossa soittaa Laukkarisen lisäksi kielisoitinspesialisti Matti Laitinen ja kosketinsoittaja Leevi Helo.

Kuusankosken kirkko

Kirkkomusiikkiviikko - Täällä Pohjantähden alla - Petri Laaksosen 25-vuotisjuhlakonsertti

Juhlakonsertin ohjelmisto koostuu Petri Laaksosen tuotannosta 25 vuoden varrelta. Laaksonen on pidetty laulaja niin konserttisaleissa kuin kirkoissakin. Välittömänä esiintyjänä ja sielukkaana tulkitsijana hänellä on poikkeuksellinen kyky koskettaa kuulijoita melodisilla ja elämänmakuisilla lauluillaan.