"Lähetystyö ennen ja nyt" -näyttely

Kuusankosken seurakuntakeskus

Kuusankosken seurakunnan 100 v. -juhlanäyttely ”Lähetystyö ennen ja nyt” esittelee yli sadan vuoden ajanjaksoa. Juhlanäyttely valottaa Kuusankosken alueen hengellistä toimintaa, alkaen ensimmäisestä lähetysompelupiiristä vuonna 1893 jatkuen nykypäivään saakka. Esillä on kuvia ja esineistöä muun muassa Kiinasta, Japanista ja Namibiasta.

Näyttely on avoinna Kuusankosken seurakuntakeskuksen aulassa 3.11-17.12. muiden tapahtumien yhteydessä.

Näyttelyssä historian rinnalla kulkee punaisena lankana nykyisen, monipuolisen ja eläväisen lähetystyöharrastuksen esille tuominen. Monia vuosikymmeniä sitten aloitetut lähetystapahtumat elävät edelleen. Peruskysymys on yhä sama: mitä sinä voit tehdä kaukaisen lähimmäisen hyväksi?

Kuusankosken seurakunta

Lähetyssihteeri
Jaalan kappeliseurakunta Kuusankosken seurakunta

Lähetystyö, aikuistyö

Ummeljoen kyläkirkko

Ummeljoen lähetyspiiri

Tule mukaan Ummeljoen lähetyspiirin kokoontumiseen

Elomaan talo

Nummelan lähetysrengas

Tervetuloa Nummelan lähetysrenkaaseen tukemaan Japanin työtä.

Jaalan Raitti

Jaalan lähetyspiiri

Haluatko oppia uutta lähetystyöstä? Haluatko kokea yhteyttä ja jakaa kiinnostuksesi eksoottisiin maihin? Pidätkö käsillä tekemisestä, hartauksista, rukoilemisesta? Ehkä paikkasi on lähetyspiirissä - tervetuloa tutustumaan!