Jeesus maailmalle-piiri

Sarkolan seurakuntakoti

Tervetuloa mukaan!

Piirissä tutkimme Raamattua, tutustumme lähettien elämään kentillä kirjeiden kautta. Rukoilemme lähettien ja lähetystyön puolesta.

Vastuuhenkilö: Tiina Venäläinen p. 0400 844 332.

Kouvolan seurakunta

"Lähetystyö ennen ja nyt" -näyttely

Kuusankosken seurakunnan 100 v. -juhlanäyttely ”Lähetystyö ennen ja nyt” esittelee yli sadan vuoden ajanjaksoa. Juhlanäyttely valottaa Kuusankosken alueen hengellistä toimintaa, alkaen ensimmäisestä lähetysompelupiiristä vuonna 1893 jatkuen nykypäivään saakka. Esillä on kuvia ja esineistöä muun muassa Kiinasta, Japanista ja Namibiasta.