Nuortenilta Niinirannassa

Niinirannan toimintakeskus

Yläkouluikäiset ja sitä vanhemmat nuoret tervetuloa viettämään perjantai-iltaa Niinirantaan

Perjantaina 8.11. klo 18-22 vietetään nuorteniltaa Niinirannassa.

Niinirannassa voit hengailla kavereiden kanssa, pelata biljardia tai muita pelejä tai vaikka soittaa soittimia, mikäli osaat.

Yhteinen ohjelma on klo 19-20.30. Kaikki Niinirannassa olevat osallistuvat siihen. Rippikoululaisilla on mahdollisuus saada nuortenillasta leima riparipassiin, mikäli ovat yhteisessä ohjelmassa.

Illan lopussa on iltapalaa.

Nähdään Niinirannassa.

Ps. Niinirannan lattiat saattavat tuntua kylmiltä, joten kannattaa ottaa villasukat mukaan.

Valkealan seurakunta

Valkealan seurakunta

Nuorisotyö ja rippikoulutyö, HeHu

Koivistontalo

Nuorten aikuisten ja opiskelijoiden ilta

Hei sinä nuori aikuinen tai opiskelija, tule mukaan Kouvolan seurakuntien toimintaan! Olet tervetullut mukaan juuri omana itsenäsi.Yhteisöllisyyttä, ilojen ja surujen jakamista, hengellistä elämää ja kasvua sekä aikuisen elämän opettelua - yhdessäoloa, tekemistä, pohdiskelua, haaveilua, etsimistä, löytämistä, Jumalan lähellä pysymistä ja Häneen kiinni kasvamista.
pe 15.11.2019 klo 12.00 - su 17.11.2019 klo 23.59

Turku - Messukeskus ja Gatorade Center

Ilmoittaudu Maata Näkyvissä Festareille

Ainutlaatuinen mahdollisuus kokea kristilliset festarit Turussa 15.-17.11.2019. Yläkouluikäiset ja sitä vanhemmat nuoret ilmoittautukaa mukaan.

Niinirannan toimintakeskus

Big Night