Nuortenilta Niinirannassa

Niinirannan toimintakeskus

Yläkouluikäiset ja sitä vanhemmat nuoret tervetuloa viettämään perjantai-iltaa Niinirantaan

Perjantaina 8.11. klo 18-22 vietetään nuorteniltaa Niinirannassa.

Niinirannassa voit hengailla kavereiden kanssa, pelata biljardia tai muita pelejä tai vaikka soittaa soittimia, mikäli osaat.

Yhteinen ohjelma on klo 19-20.30. Kaikki Niinirannassa olevat osallistuvat siihen. Rippikoululaisilla on mahdollisuus saada nuortenillasta leima riparipassiin, mikäli ovat yhteisessä ohjelmassa.

Illan lopussa on iltapalaa.

Nähdään Niinirannassa.

Ps. Niinirannan lattiat saattavat tuntua kylmiltä, joten kannattaa ottaa villasukat mukaan.

Valkealan seurakunta

Valkealan seurakunta

Nuorisotyö ja rippikoulutyö, HeHu

Hae isoseksi Valkealan ripareille

Isoskoulutus käyty ja isostodistus takataskussa vai onko koulutus vielä kesken mutta kesään 2020 mennessä asia kunnossa. Hae nyt isoseksi kesän 2020 ripareille!

Inkeroisten yhteiskoulun yläsali

Nuorten sähly

Tule tiistaisin pelaamaan sählyä hyvällä porukalla!

Hae isoseksi Valkealan ripareille