Majataloilta

ti 29.10. kello 18.00

Majataloilta Kuusankosken seurakuntakeskus

Majataloilta on matalan kynnyksen illanvietto. Luvassa on hyvää musiikkia, innostavia puheenvuoroja, yhdessäoloa ja koskettavia sanoja. Illan artistit ovat pitkän linjan gospelmuusikko Nina Åström sekä Kuusankosken Gospelkuoron vetäjä Henna Nieminen.

Kokkolalainen Nina Åström on laulanut itsensä kuulijoiden sydämiin niin loisteliailla estradeilla kuin karuissa vankiloissa. Hänen musiikkinsa viestii sanomaa vapahduksesta, joka on mahdollista kaikille. Lapinjärveläisen gospelmuusikko Henna Niemisen unelma on viedä evankeliumia eteenpäin Jumalalta saadun lahjan, musiikin keinoin. Hän jäi alkuvuonna 2019 freelancer-muusikoksi ja tuottaa omaa musiikkia, vierailee seurakunnissa, konsertoi sekä opettaa yksityisoppilaita.

Majataloilta on Pekka Simojoen alulle panema matalan kynnyksen illanvietto. Illan tarkoituksena on luoda uutta yhteisöllisyyttä ja antaa ihmisille mahdollisuus antaa omat lahjansa käyttöön ja tuoda seurakunnan toimintaa lähemmäs tämän päivän ihmistä. Majatalossa pyritään tuomaan evankeliumi sanomasta tinkimättä, mutta modernisti, leppoisasti ja kohtikäyvästi.


Järjestäjä

Kuusankosken seurakunta

Katso myös

pe 15.11. klo 7.00

Elimäen seurakuntakeskus

Aamurukoilijat Elimäellä

Aamurukoukset kolme kertaa viikossa
su 17.11. klo 18.00

Huilipaikka

ma 18.11. klo 7.00

Elimäen seurakuntakeskus

Aamurukoilijat Elimäellä

Aamurukoukset kolme kertaa viikossa