Keskipäivän hiljainen rukoushetki

Johannes-kappeli, Kouvolan seurakuntakeskus

Keskipäivän hiljainen rukoushetki torstaisin klo 12 Johannes-kappelissa 15.8.-12.12.

Keskipäivän hiljainen rukoushetki on kaikille avoin hiljaisuuteen kutsuva hetki, joka antaa mahdollisuuden palata kuulemaan edellisen sunnuntain/kuluvan viikon psalmia ja raamatunlukukappaleita. Hetki kestää vajaan puoli tuntia ja sen aikana ollaan yhdessä hiljaisuudessa 5-15 minuuttia.

Kouvolan seurakunta

Kappalainen
Kouvolan seurakunta

Aikuistyö Retriitinohjaaja Kouvolan seurakuntayhtymän Ympäristötyöryhmän puheenjohtaja

Elimäen seurakuntakeskus

Aamurukoilijat Elimäellä

Aamurukoukset kolme kertaa viikossa

Kuusankosken seurakuntakeskus

"Lähetystyö ennen ja nyt" -näyttely

Kuusankosken seurakunnan 100 v. -juhlanäyttely ”Lähetystyö ennen ja nyt” esittelee yli sadan vuoden ajanjaksoa. Juhlanäyttely valottaa Kuusankosken alueen hengellistä toimintaa, alkaen ensimmäisestä lähetysompelupiiristä vuonna 1893 jatkuen nykypäivään saakka. Esillä on kuvia ja esineistöä muun muassa Kiinasta, Japanista ja Namibiasta.

Elimäen seurakuntakeskus

Ruokahetki