Elimäen seurakunnan 10-14v varhaisnuorten leiri

Niinirannan toimintakeskus

Tule mukaan syysleirille!

10-14-vuotiaille varhaisnuorille järjestetään syysleiri Niinirannassa. Leirimaksu on 20€, joka sisältää leiriohjelman, bussikuljetuksen, ruokailut ja majoituksen. Yhteiskuljetus starttaa Elimäen seurakuntakeskukselta 23.10. klo 10 ja ajaa Korian kirkon kautta Niinirantaan. Korian kirkolta on mahdollisuus nousta bussin kyytiin. Leiriltä lähdemme 25.10. klo 12:30 ja bussi ajaa Korian kautta Elimäelle. Leirimaksuun on mahdollista saada avustusta, ota tarvittaessa yhteyttä. Ilmoittautuminen päättyy 7.10.

Leiriohjelmaan kuuluu kaikkea kivaa perinteistä leiritekemistä: yhdessäoloa, pelailua, ulkoilua, musisointia, saunomista ja joka leirillä suosituksi ohjelmanumeroksi nousseet isosten järjestämät pajat! Ruoka on hyvää ja sitä tulee olemaan riittävästi. Lähde mukaan syksyiseen Niinirantaan viettämään hauska leiri!

Elimäen seurakunta

Elimäen seurakunta

Nuorisotyö, varhaisnuorisotyö, rippikoulu

Kuusankosken seurakuntakeskus

Kuusankosken seurakuntakeskuksen taidekerho

Taidekerho on tarkoitettu kaikille 1-7-luokkalaisille tytöille ja pojille

Tähteen seurakuntakoti

Tähteen seurakuntakodilla puuhakerho

Puuhakerho on tarkoitettu kaikille 1-7-luokkalaisille tytöille ja pojille.

Kuusankosken seurakuntakeskus

Kuusankosken seurakunnan kokkikerho

Kokkikerho kaikille 1-7-luokkalaisille tytöille ja pojille.