Puuhapiiri

Kuusankosken seurakuntatalo

Tule tekemään tai ostamaan kauniita käsitöitä

Puuhapiiri on käsityöpiiri, jossa taitavat kädet tekevät käsitöitä lähetyksen hyväksi. Tervetuloa uudet ja vanhat puuhaajat!

Voit myös tulla ostamaan käsitöitä tai tehdä tilauksen haluamillasi mitoilla. Esim. matot ovat suosittuja: edullisia ja kauniita. Puuhapiirin myyntituotto menee Pietarin katulapsityön hyväksi Kansan Raamattuseuran kautta.

Huom! Puuhapiirin uudet tilat ovat vanhalla seurakuntatalolla vanhoissa diakoniatyön tiloissa.

Kuusankosken seurakunta

Kuusankosken seurakuntakeskus

"Lähetystyö ennen ja nyt" -näyttely

Kuusankosken seurakunnan 100 v. -juhlanäyttely ”Lähetystyö ennen ja nyt” esittelee yli sadan vuoden ajanjaksoa. Juhlanäyttely valottaa Kuusankosken alueen hengellistä toimintaa, alkaen ensimmäisestä lähetysompelupiiristä vuonna 1893 jatkuen nykypäivään saakka. Esillä on kuvia ja esineistöä muun muassa Kiinasta, Japanista ja Namibiasta.

Niinirannan toimintakeskus

Big Night