Lähetyksen käsityöpiiri

Valkealan seurakuntakeskus

Käsillä tekemistä omaksi iloksi ja lähimmäisten hyväksi maailmalla

Lähetyksen käsityöpiiri joka toinen tiistai parittomilla viikoilla klo 10-15. seurakuntakeskuksen Työmytuvalla (srk-keskuksen Kouvolan puoleisin pääty) ja alasalissa. Hartaus ja kahvit alasalissa klo 12 ja piiri jatkuu aina klo 15 asti.

Käsityöpiiri kokoontuu koko syyskauden. Tervetuloa mukaan joka kerta tai oman aikataulusi mukaan silloin kun pääset, vaikka osaksikin aikaa! Ohjaajina Lea Lantta ja Eeva-Riitta Piepponen.

Valkealan seurakunta

Nuorisotyönohjaaja, vs. lähetyssihteeri
Valkealan seurakunta

Varhaisnuorisotyö p. 0400 936252 Lähetystyö p. 0400 825445

Kuusankosken seurakuntakeskus

"Lähetystyö ennen ja nyt" -näyttely

Kuusankosken seurakunnan 100 v. -juhlanäyttely ”Lähetystyö ennen ja nyt” esittelee yli sadan vuoden ajanjaksoa. Juhlanäyttely valottaa Kuusankosken alueen hengellistä toimintaa, alkaen ensimmäisestä lähetysompelupiiristä vuonna 1893 jatkuen nykypäivään saakka. Esillä on kuvia ja esineistöä muun muassa Kiinasta, Japanista ja Namibiasta.

Valkealan seurakuntatoimisto

Lähetyskahvila, puoti ja kirppis

Tervetuloa juttelemaan, nauttimaan kahvista ja tekemään löytöjä

Kuusankosken seurakuntakeskus