Käsityöpiiri Inkeroisissa

Inkeroisten seurakuntatalo

Käsityöpiiri Inkeroisten srk-talossa tiistaisin klo 9-12

Käsityöpiiri kokoontuu Inkeroisten srk-talon alakerran kerhotiloissa tiistaisin. Tule mukaan!

Anjalankosken seurakunta

"Lähetystyö ennen ja nyt" -näyttely

Kuusankosken seurakunnan 100 v. -juhlanäyttely ”Lähetystyö ennen ja nyt” esittelee yli sadan vuoden ajanjaksoa. Juhlanäyttely valottaa Kuusankosken alueen hengellistä toimintaa, alkaen ensimmäisestä lähetysompelupiiristä vuonna 1893 jatkuen nykypäivään saakka. Esillä on kuvia ja esineistöä muun muassa Kiinasta, Japanista ja Namibiasta.