Lähetyksen puutyöpiiri

Käpylän kirkko

Tervetuloa nikkaroimaan!

Tule nikkaroimaan puutöitä yksin ja yhdessä omaan käyttöösi sekä lähetystyön myyjäisiin.

Lisätietoja: lähetyssihteeri Mirja Kekäle p. 040 7440 277.

Kouvolan seurakunta

Lähetys- ja toimistosihteeri
Kouvolan seurakunta

Lähetystyöstä vastaava, toimistotyö

Kuusankosken seurakuntakeskus

"Lähetystyö ennen ja nyt" -näyttely

Kuusankosken seurakunnan 100 v. -juhlanäyttely ”Lähetystyö ennen ja nyt” esittelee yli sadan vuoden ajanjaksoa. Juhlanäyttely valottaa Kuusankosken alueen hengellistä toimintaa, alkaen ensimmäisestä lähetysompelupiiristä vuonna 1893 jatkuen nykypäivään saakka. Esillä on kuvia ja esineistöä muun muassa Kiinasta, Japanista ja Namibiasta.

Valkealan seurakuntatoimisto

Lähetyskahvila, puoti ja kirppis

Tervetuloa juttelemaan, nauttimaan kahvista ja tekemään löytöjä

Kuusankosken seurakuntakeskus