Iltamessu Valkealan kirkossa

Valkealan kirkko

Sinulle, joka kaipaat ja etsit seurakuntayhteyttä. Iltamessussa musiikkia, ehtoollinen, rukousta ja puhe Mika Varvikolta.

Perjantaina 18.10. klo 19 iltamessu Valkealan kirkossa. Messussa lauletaan bändin säestyksellä Viisikielinen laulukirjasta, rukoillaan, kuullaan Raamatun sanaa sekä vietetään ehtoollista. Messu on tarkoitettu kaikenikäisille - juuri Sinulle.

Messun valmistelut alkaa klo 18. Tule rohkeasti palvelemaan niillä taidoilla, joita sinulla on. Sinulla on täysi vapaus tulla lepäämään ja vain olemaan. Messussa mukana myös Saija Sarkasuo, Lotta Kemppainen ja Pekka Haaja. Puheen pitää Mika Varvikko

Illan lopussa yhteinen iltapala.

Tervetuloa iltamessuun.

Vs.seurakuntapastori

Rippikoulu- ja nuorisotyö

Nuorisotyö ja rippikoulutyö, HeHu

Kouvolan seurakuntakeskus

Sanajumalanpalvelus Maria-salissa

Saarna Tuuli Kotisalo, liturgia Keijo Gärdström ja kanttori Terhi Paukku. Keskuskirkon maton vaihtotyön vuoksi jumalanpalvelus pidetään Seurakuntakeskuksen Maria-salissa.

Kuusankosken kirkko

Messu Kuusankoskella